Az acai berry segítségével valóban megelőzhető a vastagbélrák?

A statisztikák szerint a vastagbélrák a második leggyakoribb halálozási ok az Amerikai Egyesült Államokban, de hazánkban is “előkelő” helyen szerepel. A rák kialakulásának oka leginkább a modern társadalom embereinek életmódjában keresendő: az egészségtelen életmódbeli szokások, a folytonos rohanás, a helytelen táplálkozás mind-mind vastagbélrákhoz vezethet. Az egészségtelen ételek, a gyorskaják elzáródást okoznak a vastagbélben, mely így nem képes az öntisztításra, így a méreganyagok itt felhalmozódnak. Egy idő után ezek a méreganyagok pedig rákos sejtekké alakulnak át.

Azonban van egy jó hír: létezik egy olyan gyümölcs, az acai berry, melyekről már tudományosan bebizonyított, hogy hatékony védelmet nyújtanak a vastagbélrák ellen. Az acai berry szőlőszemre vagy egy kis lila gyöngyre hasonlít, tehát elég kicsi. Viszont az egyik legtáplálóbb és legerősebb gyümölcs, melyet valaha felfedeztek a Földön. Úgy beszélnek róla, mint “suprélelmiszerről”, mivel rengeteg antioxidánst tartalmaznak, melyek eltávolítják a szabad gyököket, melyek olyan toxikon és szennyező anyagok, amik képesek különböző betegségeket előidézni, még akár DNS sérüléseket is. Azonban az acai pálma bogyójának fogyasztásával elkezdődik az egész test megtisztítása: az emésztés helyreáll, így a gyümölcs tisztító erejének köszönhetően képes a vastagbélrákot is megelőzni. De emellett hatékonyan lép fel más emésztőrendszeri betegség ellen is.


Sok más táplálékkiegészítő létezik a piacon, melyek mind azzal hitetnek, hogy képesek megelőzni a vastagbélrákot. Azonban ezekben a készítményekben számos olyan adalékanyag található, mely nem a szervezet méregtelenítéséhez járul hozzá, hanem éppen ellenkezőleg: méregaynagokkal halmozza el a szervezetet. Azonban az acai berry táplálékkiegészítő 100%-ban természetes, így minden veszély nélkül nyugodtan fogyaszthatjuk.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!