Az acai berry és a szexuális élet

Az acai berryt az Amazonas viagrájának is nevezik a helyi brazilok. Az őslakosok és a brazil népesség nagy része már évek óta fogyasztja a gyümölcsöt ital formájában, hogy növeljét a vágyat és a teljesítőképességet. Vannak persze olyanok is, akik ezt a gyümölcs mellékhatásaként emlegetik, mivel nem biztos, hogy minden fogyasztó éppen e hatás elérése érdekében fogyasztja ezt a bogyót. A brazil kutatók azonban arról beszélnek, hogy az acai berry úgy járul hozzá a szexuális teljesítőképesség fokozásához, hogy javítja a fogyasztó állóképességét és erejét is növeli, mely más fizikai tevékenységek elvégzéséhez is szükséges lehet. És egyre több orvos írja fel olyan párok számára is ezt az italt, akik már nagyon szeretnének egy kisbabát.


A világon a brazilokat a világ legerősebb és legegészségesebb embereinek tartják. Többnyire egy napágy alatt láthatóak, amint pihentetik gyönyörű testrészeiket. A kidolgozott izmok a sok sportnak, a szörfözésnek, az úszásnak, a kerékpározásnak és a capueirának is köszönhetőek. De persze meg kell említeni az acai berryt is, melyet gyakran árulnak a homokos tengerpartok mentén.

A brazil bennszülöttek is az acai berryből készített italt fogyasztották, mielőtt csatába indultak volna. Azt mondját, hogy Carlos Gracie, a Jiu Jitsu harcos is rendszeresen fogyasztja e tápláló levet. Úgy véli, hogy az acai berry segítségével elérheti a szükséges energiát. A kis gyümölcs rengeteg antioxidánst, kalciumot, vasat és szénhidrátot tartalmaz, mely összetevők tökéletes itallá tették a harcosok és a sportolók számára. Ezek az anyagok fokozzák az állóképességet, segítik a szervezetet, növelik a teljesítőképességet. És ezekhez kell sorolni a jobb  szexuális reagálást is. Sok ember nagyon izgatott e tekintetben: még több vizsgálat szükséges, hogy valóban bebizonyíthassák, hogy az acai berry a merevedési gondokat is megoldja, az viszont már bizonyos, hogy mivel több energiát szolgáltat, így a szexuális együttlétekhez is nagyobb kedvet biztosít.


Fontos azt is kiemelni, hogy mivel 100%-ban természetes, ezért nem kell mellékhatásokkal sem számolni, mint ahogyan kell a Viagránál és más vágyfokozóknál. Tehát az acai berry a helyes válasz a legtöbb pár problémáinak leküzdésében.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!